A. Kemal Burkut

Lisans - Boğaziçi Üniversitesi
Yüksek Lisans - Dokuz Eylül Üniversitesi

A. Kemal Burkut kimdir?


Uzmanlıkları

Yeti̇şki̇n Terapi̇si̇, Davranışçı Bi̇li̇şsel Terapi̇, Kaygı Bozuklukları, Depresyon, Okb, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Öfke Kontrolü, Stres, Özgüven, Yeme Bozuklukları, Davranış Bozuklukları


Hakkında

Merhaba ben klinik psikolog A. Kemal Burkut. Lisans eğitimimi Boğaziçi Üniversitesinde yüksek onur derecesi ile 2020 yılında tamamladım. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesinde tezli klinik psikoloji yüksek lisans programından yüksek onur derecesi ile mezun oldum. 2021-2022 döneminde bilişsel davranışçı terapi süpervizyonu aldım. O zamandan beri bu 3 yılı aşkın sürede yetişkinlerle 1000'in üzerinde psikoterapi seansı gerçekleştirdim. Bilişsel davranışçı terapinin umut verici iyileşme oranları gösterdiği: depresyon, anksiyete (kaygı) bozuklukları, obsesif-kompulsif bozukluk, yeme bozuklukları, davranışsal bağımlılıklar (oyun, kumar vb.) temel çalışma alanlarım arasında. Bu psikolojik bozukluklarda hem resmi bir psikiyatrik tanısı olan hem de tanısı olmayan pek çok danışan ile çalışma fırsatı buldum. Bunların yanında erteleme, motivasyon eksikliği, hedef belirleyememe gibi problemleri de danışanlarımın aktif katılımını vurgulayan sistematik süreçlerle ele alıyorum.

Yaşam boyu öğrenme ilkesine önem veren; alandaki güncel bilimsel gelişmeleri takip eden; kendini siyaset, felsefe, ekonomi ve edebiyat gibi diğer beşeri alanlarda da geliştirmenin farklı arka planlardan gelen danışanlarımı daha iyi anlamama yardımcı olacağına inanan bir psikoloğum. Verdiğim psikoterapi hizmeti de benim bu özelliklerimin yansıması olarak kanıta dayalı ve sistematik olup danışanlarımda deneyime açıklık, kararlılık ve çalışkanlık gibi erdemlere vurgu yaparak değişimi sağlamayı hedeflemektedir.

Psikoterapide olumlu sonuçlar alınmasını etkileyen unsurlardan birisi de terapötik işbirliğidir. Bu kavram, danışan ve terapistin işbirlikçi bir ilişki içerisinde belirlenen hedeflere doğru ilerlemesini temsil eder. Bu bağlamda aklınızdaki: "psikoterapi süreci nasıl işliyor", "ne kadar sürecek?", "X problemim için ne gibi uygulamalar yapacağız?" ve diğer soruları kısaca ele alıp, birlikte çalışmaya uygun olup olmadığımızı değerlendirebileceğimiz ücretsiz tanışma görüşmelerinden yararlanabilirsiniz.

akemalburkut@gmail.com

1250 ₺ / seans

Uygun Tarihler


Görüşme için uygun saatler

Seans süresi 50 dakikadır.


    Seçtiğiniz günde randevu alabileceğiniz uygun bir saat bulunmuyor.

Terapistimizle tanışmak için ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
Depremden etkilenen kişilere özel ücretsiz seanslar.
Kurumsal indiriminiz varsa kupon kodunu girerek indirimli fiyatları görebilirsiniz.
Close