İrem Beril KARAÇALIK EFE

Doktora - TED Üniversitesi
Yüksek Lisans - TED Üniversitesi
Lisans - TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi

İrem Beril KARAÇALIK EFE kimdir?


Uzmanlıkları

Yeti̇şki̇n Terapi̇si̇, Psi̇kodi̇nami̇k Terapi̇, Depresyon, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Stres, Özgüven, Ki̇şi̇li̇k Bozuklukları, Lgbti̇̇+, Kültürel Azınlıklar, Kayıp ve Yas


Hakkında

Lisans eğitimimi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümünde, yüksek lisans eğitimimi ise TED Üniversitesi Klinik Psikoloji Programında yüksek onur derecesi ile tamamladım. Şu anda TED Üniversitesi Klinik Psikoloji Doktora Programında akademik çalışmalarımı sürdürüyorum.

Yüksek lisans sürecinde, TED Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Biriminde süpervizyon eşliğinde psikoterapi çalışmaları yürüttüm. Halen Psikodinamik Terapi üzerine mesleki eğitimler alıyor ve bu alandaki süpervizyon süreçlerime devam ediyorum.

Eğitimim boyunca ODTÜ, ASBÜ ve TED Üniversitesinde bağlanma, kayıp ve yas konularında yürütülen akademik çalışmalarda araştırma asistanı olarak görev aldım. Ankara Dışkapı Hastanesi Erişkin Psikiyatrisi Bölümünde stajyer psikolog olarak çalıştım. Ayrıca, World Human Relief, TEDU COPeS ve Türk Psikologlar Derneği ekipleriyle birlikte, deprem bölgelerinde travma odaklı psikososyal destek çalışmaları yürüttüm ve bu alanda gönüllü olarak çeşitli projelerde yer aldım.

İlgi alanlarım arasında, bağlanma, kayıp ve yas, kişilerarası ilişkilerde deneyimlenen zorlanmalar ve travma yer almaktadır. Psikoterapi çalışmalarımı psikodinamik yaklaşım ile yürütmekteyim.

Sorular ve takvimde görünen saatler dışında randevu talebi için iremberilkaracalik@gmail.com adresine e-mail atabilirsiniz.


Sertifikalar

• Psikodinamik Destekleyici Psikoterapi Eğitimi (Prof. Dr. Cem Kaptanoğlu, Ekim 2023 – Devam Ediyor)

• Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi – Modül 1 (Prof. Dr. Doğan Şahin, Ekim 2022 – Nisan 2023)

• Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Eğitimi: Aktarım Odaklı Psikoterapi – Modül 2 (Prof. Dr. Doğan Şahin, Nisan 2023 – Aralık 2023)

• Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Eğitimi: Nevrotik (Üst Düzey) Kişiliklerde Dinamik Psikoterapi – Modül 3 (Prof. Dr. Doğan Şahin, Aralık 2023 – Haziran 2024)

• Psikanalize Giriş Konferansları (İstanbul Psikanaliz Derneği, Şubat 2023 – Haziran 2023)

• Temel ve İleri Düzey Travma Müdahale Yöntemleri Eğitimi (Travma Çalışmaları Derneği, Mart 2023)

1200 ₺ / seans

Uygun Tarihler


Görüşme için uygun saatler

Seans süresi 50 dakikadır.


    Seçtiğiniz günde randevu alabileceğiniz uygun bir saat bulunmuyor.

Terapistimizle tanışmak için ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
Depremden etkilenen kişilere özel ücretsiz seanslar.
Kurumsal indiriminiz varsa kupon kodunu girerek indirimli fiyatları görebilirsiniz.
Close